Promoció d’habitatges de nova construcció. Situada a la nova zona del barri de Torre Romeu, zona molt tranquil·la i entorn agradable amb accés directa al rodal. Excel·lents vistes i zona comunitària enjardinada. Habitatges totalment exteriors i acabats d’alta qualitat. Amb plaça d’aparcament vinculat a l’habitatge. Qualificació energètica C.

Característiques de la promoció

  • Susqueda, 67-69-71
  • 69 habitatges d’ H.P.O. i serveis comuns, 6.598,02m²
  • 69 places aparcament,  1.463,52m²
  • Classificació energètica C
  • Amb ascensors
  • Calefacció per radiadors amb termòstats
  • Habitatges amb safareig i cuines equipades amb mobiliari
  • Cuina americana
 
SOSTENIBILITAT I CRITERIS ENERGÈTICS
 
ORIENTACIÓ: L’edifici s’ha organitzat en tres blocs amb orientació de façanes principals Nord-Sud. Possibilitat de ventilació transversal a tots els habitatges. La distribució de les sales principals donen a les façanes sud i est per garantir que tots els habitatges disposin d’assolellament.
 
AÏLLAMENT DE LES FAÇANES: Façanes amb aïllament tèrmic de 4,5 cm de gruix.
 
PROTECCIONS SOLARS: Finestres disposen de persianes o proteccions solars. A la façana sud hi ha voladissos de protecció solar que discriminen l’entrada de sol a l’hivern o a l’estiu.
 
COBERTES VENTILADES: Cobertes planes invertides i ventilades per a una bona protecció tèrmica.
 
FINESTRES: Fusteria d’alumini amb trencament de pont tèrmic i doble vidre amb càmara d’aire.
 
INSTAL·LACIÓ CENTRALITZADA TÈRMICA AMB PLAQUES SOLARS FOTOTÈRMIQUES: La producció tèrmica de l’aigua calenta i de la calefacció de l’edifici és centralitzada amb calderes de gas amb suport de plaques solars fototèrmiques.
 
TRACTAMENT DE RESIDUS I AIGUA: Els habitatges incorporen espais i contenidors per realitzar la recollida selectiva de residus. L’edifici té la xarxa de recollida d’aigues fecals i residuals separada. Les aixetes tenen economitzadors de despesa d’aigua. Les cisternes dels inodors disposen de mecanismes de doble descàrrega.
 
PREINSTAL·LACIÓ D’AIRE CONDICIONAT: Reserva d’espai a la coberta per a la instal·lació d’unitat exterior d’aire condicionat tipus split amb preinstal·lació de passatubs entre l’habitatge i la coberta.
 
IL.LUMINACIÓ: Il.luminació de les zones comuns amb detectors de presència o cèl·lules fotoluminiques. Interior d’habitatges i zones comuns, amb làmpades de baix consum.