Avís legal

En compliment de l’establer per la Llei 34/2002 d’11 de juliol, dels serveis de la societat de la informació i comerç electrònic (LSSICE) informem que aquest lloc web és propietat de la mercantil HABITATGES MUNICIPALS DE SABADELL, S.A. (VIMUSA) inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona en el volum 24010, Foli 37, Full B67268, amb domicili social en Carrer Blasco de Garay, 17 de Sabadell i Nombre d’identificació fiscal A-08233991.

La titularitat del domini www.vimusa.cat correspon a HABITATGES MUNICIPALS DE SABADELL, S.A. (VIMUSA).

L’ús d’aquesta pàgina web atribueix la condició d’usuari de la mateixa i implica l’acceptació sense reserves de les disposicions incloses en aquest Avís Legal en el moment que l’usuari accedeixi a la web.

L’usuari es compromet a utilitzar la pàgina web, els seus continguts i serveis, de conformitat amb la llei, amb aquest Avís Legal i amb les instruccions i reglaments d’ús, a més d’ amb la moral i els bons costums generalment acceptades i l’ordre públic. En aquest mateix sentit l’usuari s’abstindrà d’utilitzar qualsevol informació continguda en la web amb finalitats il·lícites, prohibits i lesius dels drets i interessos de tercers.

La pàgina web pot ser visitada lliurement pels usuaris corresponent a aquests la responsabilitat de l’ús de la informació continguda en la mateixa.

HABITATGES MUNICIPALS DE SABADELL, S.A. (VIMUSA) no garanteix la disponibilitat permanent dels continguts de la web quedant exonerada de qualsevol tipus de responsabilitat per danys i perjudicis causats per la in disponibilitat del servei i es reserva el dret d’actualitzar el contingut de la pàgina web i eliminar-los, així com limitar i impedir l’accés, ja sigui temporalment o de forma definitiva, sense notificació prèvia.

La reproducció, còpia, ja sigui total o parcial, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra activitat que es pugui fer amb els continguts i la informació d’aquesta pàgina web ha de comptar amb el consentiment exprés de HABITATGES MUNICIPALS DE SABADELL, S.A. (VIMUSA) L’ incompliment d’aquesta obligació pot ser considerat una infracció que pot estar castigada per la legislació vigent.

HABITATGES MUNICIPALS DE SABADELL, S.A. (VIMUSA) rebutja qualsevol responsabilitat sobre la informació continguda en pàgines web no elaborades sota la seva tutela i especialment sobre els continguts dels possibles enllaços publicats a la seva pàgina web.
HABITATGES MUNICIPALS DE SABADELL, S.A. (VIMUSA) queda eximida de responsabilitat per danys i perjudicis de tota naturalesa que puguin derivar-se de la captació i ús per part de tercers de les informacions, de la publicitat i de les opinions facilitades pels usuaris de la pàgina web i no es fa responsable de cap manera dels continguts, informacions o imatges que no depenguin de la pàgina web, ni estiguin gestionats per la mateixa.

Els continguts de la web estan subjectes als drets de propietat intel·lectual i industrial i són titularitat exclusiva de HABITATGES MUNICIPALS DE SABADELL, S.A. (VIMUSA) o de les persones físiques o jurídiques que la formen. L’adquisició de la condició d’usuari no confereix a est cap dret d’alteració, explotació, reproducció, distribució o comunicació pública sobre els continguts, reservant-se tots aquests drets HABITATGES MUNICIPALS DE SABADELL, S.A. (VIMUSA) La propietat intel·lectual s’entén, a més dels continguts inclosos en www.vimusa.cat els seus logotips, dissenys, imatges i codi Font utilitzat per a la programació.


Totes les notificacions, requeriments, peticions i altres comunicacions que hagin d’efectuar-se en relació amb aquest Avís Legal hauran de realitzar-se per escrit i remeses al domicili de HABITATGES MUNICIPALS DE SABADELL, S.A. (VIMUSA) anteriorment indicat.