L’elaboració del nou Pla Local d’Habitatge s’obre a la ciutadania

La redacció del nou Pla Local d’Habitatge (PLH) de Sabadell s’obre a la ciutadania. És per això que ja està disponible una enquesta oberta que es podrà contestar fins al 15 de juliol. El qüestionari pretén aprofundir en les necessitats, preocupacions i interessos dels veïns i veïnes en matèria d’habitatge.

Les persones interessades poden respondre l’enquesta en línia (es pot trobar al web de participació ciutadana) o bé en format físic als centres cívics, al Casal Pere Quart i a l’oficina de Sabadell Atenció Ciutadana (SAC) del carrer de la Indústria.
 

El PLH és un document estratègic per a la definició, planificació i programació de les polítiques d’habitatge municipals a desenvolupar en els pròxims sis anys. Per a la seva redacció, és clau la participació de tots els agents implicats.
 

En aquest sentit, s’han organitzat diverses sessions de treball amb equips tècnics, polítics, entitats socials i veïnals, col·legis professionals i altres agents que treballen en l’àmbit de l’habitatge al municipi.
 

El projecte s’està treballant des de Vimusa, l’Ajuntament i la cooperativa Celobert, encarregada de la redacció del pla.


Subscriu-te!

Vols rebre totes les notícies publicades per Vimusa al teu correu?

Subscriu-te deixant el teu nom i correu electrònic: