Vimusa organitza un acte obert a la ciutadania per donar a conèixer els avantatges de la rehabilitació energètica amb fons europeus

L'empresa municipal Vimusa ha organitzat un acte obert a la ciutadania per fer difusió dels beneficis que comporta la rehabilitació energètica dels edificis aprofitant els fons europeus Next Generation. La jornada serà el 12 de setembre al centre cívic de la Creu Alta (Cal Balsach) i es dividirà en dues parts: a les 18 h, la inauguració de l'exposició Rehabilitem i, a continuació, una sessió informativa sobre els ajuts. Per assistir-hi, cal inscripció prèvia per mitjà d'aquest formulari.

L'esdeveniment comptarà amb la presència del regidor d'Habitatge, Eloi Cortés. També hi assistiran representants de Vimusa, de la Diputació de Barcelona, del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya, del Col·legi de l'Arquitectura Tècnica de Barcelona i del Col·legi d'Administradors de Finques.

Una exposició sensorial

L'exposició Rehabilitem és una mostra itinerant de la Diputació de Barcelona que arriba a Sabadell amb l'objectiu de mostrar a la ciutadania els avantatges de la rehabilitació energètica dels edificis.

Aquesta exposició sensorial i interactiva està formada per dos panells amb informació útil per als ciutadans i professionals del sector. L'objectiu és donar resposta a preguntes com què és i per què cal rehabilitar, com s'ha de fer o quins ajuts hi ha per fer-ho, posant especial èmfasi en l'oportunitat que representen els fons Next Generation per a la ciutat. L'exposició estarà disponible fins al 4 d'octubre.

Programa detallat

Subscriu-te!

Vols rebre totes les notícies publicades per Vimusa al teu correu?

Subscriu-te deixant el teu nom i correu electrònic: